Uusi vegaanileivontablogi

Hei ja tervetuloa Urbaani vegendaan! Suomalaisessa ruokablogiskenessä vegaaniblogit ovat vielä harvassa kuin karvat Kekkosen päässä. Siksi päätimme perustaa blogin, josta löydät helppoja, toinen toistaan herkullisempia leivontareseptejä. Ja mikä parasta, emme käytä lainkaan eläinkunnan tuotteita! Hurraa planeetan, eläinten ja hyvinvoinnin puolesta!
Vegaanileivonnasta kuulee kaikenlaisia urbaanilegendoja: että se on hankalaa ja vaatii kalliita erikoisraaka-aineita. Lopputuloskin maistuu pahvilta, ja kakku jää kitalakeen kiinni. Onneksi kaikki tämä on täyttä puppua. Tämän blogin ohjeilla onnistuu kuka vain, ja monet aineksetkin ovat valmiina kaapissa. Kaikki jakamamme reseptit ovat poikkeuksetta laatutavaraa: emme julkaise "ihan hyviä" ohjeita. 

Ammennamme inspiraatiota keittokirjoista, lehdistä ja muista blogeista. Joitakin reseptejä tulemme veganisoimaan, toisia taas kehittelemään itse. Puuhailemme jatkuvasti keittiössä opetellen lisää vegaanileivonnasta: lukijana sinä pääset poimimaan parhaat vinkit sekä reseptit päältä!

Toivottavasti viihdyt kasvavan reseptiarkistomme parissa!Vastaamme mielellämme resepteihin, tai ylipäätään vegaaniuteen liittyviin kysymyksiin, joten niitä saa esittää rohkeasti. Hauskoja hetkiä Urbaani vegendassa!

Ei kommentteja