Ravintolapäiväterveiset

Ravintolapäivä saapui jälleen - ja olipa kyllä upea viikonloppu! Urbaani vegenda oli ensimmäistä kertaa mukana tällä nimellä ja kokoonpanolla. Vietimme ravintolapäivää edeltävät viikot poikkeuksellisesti eri kaupungeissa, mistä syystä jätimme suunnittelun ja mainonnan viimetinkaan. Lähdimme kenties soitellen sotaan, mutta päivästä selviydyttiin hyvin ja tapahtumasta jäi huippufiilis.
Aloitimme valmistelut perjantaina suunnittelemalla menun. Siitä tuli tällainen:

  • Bataatti-suklaakakkua ja soijakermavaahtoa (gluteeniton, 36 annospalaa)
  • Donitseja (marianne-suklaa, kinuski, pomada, 78 donitsia)
  • Kanelisokeroituja donitsireikiä (10 pussillista)
  • Keksejä (piparminttu-suklaa, maapähkinävoi, sweet'n'salty, yhteensä 158 keksiä)
  • Vaniljamaitokahvia (9 litraa)

Lauantaina kävimme ostamassa raaka-aineet ja illalla aloitimme leivonnan. Valmistimme keksitaikinat ja suklaakakun jääkaappiin. Seuraavana päivänä aamu alkoi neljältä: nousimme paistamaan keksit, vaivaamaan donitsitaikinan ja keittämään kahvit. Vilkuiltiin kelloa ja päivitettiin Facebook-sivuillemme tilannepäivityksiä... että vähän myöhästytään suunnitellusta aikataulusta, mutta tulossa ollaan! Saimme pakattua tavarat autoon, kurvasimme Esplanadin puistoon ja avasimme takaluukun - ja kauppa alkoi käydä heti!Oli mahtavaa, että niin moni oli tullut nimenomaan Urbaani vegendan takia paikalle. Emme ehtineet asetella tuotteita hyvin esille, saati sitten ottaa niistä kuvia, kun myynti ja juttelu kanssavegaanien kanssa alkoi.Kinuski- ja marianne-suklaadonitsit myytiin 20 minuutissa. Kiitos ihanalle asiakkaalle, joka malttoi antaa meidän räpsäistä kuvan donitsilaatikostaan ennen herkuttelun aloittamista! Aikaisemmin emme millään ehtineet. Donitsit olivat selvästi halutuin tuotteemme - pomadaa jäi myyntiin vielä joksikin aikaa muiden loputtua, mutta monta uteliasta kävi vielä kyselemässä donitsien perään niiden loputtua.

Olimme puistossa yhteensä neljä tuntia, kunnes viimeinenkin keksi ja kahvikuppi oli myyty loppuun. Päivä oli mahtava, mutta imi mehut. Tiskien teon jälkeen makasimme koko illan sängyssä noutopizzaa syöden ja Netflixiä katsoen. Mutta ei epäilystäkään, etteikö tehtäisi tätä uudestaan!

Kiitos ihanille asiakkaille hauskasta päivästä ja upeasta palautteesta, jota saimme sekä paikan päällä että myöhemmin Facebookissa! :)


2 kommenttia