3 raaka-aineen suklaakonvehdit

Näillä suklaakonvehdeilla tyydytät makeanhimon järjettömän nopeasti ja helposti. Niin mekin teimme, kun perheemme yhtäkkiä kasvoi yhdellä, eikä keittiöön ole ehtinyt - tai raaskinut - mennä leipomaan.




Kolme raaka-ainetta, kymmenen minuuttia valmistukseen ja hieman kärsivällisyyttä odotteluun. Siinä kaikki, mitä näihin tuhteihin konvehteihin tarvitaan. Ihanan helppoa!

Mutta mitä siihen perheenlisäykseen tulee... katsokaa kuva alta!



3 RAAKA-AINEEN SUKLAAKONVEHDIT
luontaisesti gluteeniton
12 isoa tai 24 pientä konvehtia

170 g tummaa suklaata
1 dl kookosmaitoa
0,5 dl maapähkinävoita
ripaus suolaa

Paloittele suklaa kulhoon. Kuumenna kookosmaito kattilassa, kaada suklaan päälle ja anna seistä hetki. Lisää ripaus suolaa ja sekoita tasaiseksi. Kaada suklaamassa konvehtimuotteihin. Notkista maapähkinävoi tarvittaessa lämmittämällä sitä. Lusikoi jokaiseen konvehtiin pähkinävoita ja marmoroi hammastikulla.

Nosta konvehdit jääkaappiin jähmettymään. Tarjoa kaappikylmänä!

Ihanaa uutta viikkoa! Me nautimme siitä suojelemalla erinäisiä tavaroita ja omia nilkkojamme naskalihampailta. :)


Ei kommentteja