Vegaani pullavanukas

Tuleeko tavalliset laskiaispullat jo ulos korvista? Jäikö keittiön pöydälle muutama onneton, kuivahtanut pulla, jota ei enää tekisi mieli syödä? Meillä on sinulle ratkaisu.




Ylijääneistä ja kuivakoista pullista saa nopeasti taiottua talvisen, lohdullisen jälkiruoan. Valmistus onnistuu käden käänteessä, ja vanukkaan muhiessa uunissa voi vaikka ottaa pienet nokoset. Mikä olisi ihanampaa kuin herätä suoraan jälkiruokapöytään?




Nautinnollista laskiaistiistaita!





VEGAANI PULLAVANUKAS
neljälle

4 isoa, kuivunutta pullaa tai 6 pientä
2 rkl margariinia
1 banaania muussattuna TAI 1/2 dl omenasosetta
4 3/4 dl kasvimaitoa
1 dl sokeria
1/2 dl fariinisokeria
1 tl kanelia
1/2 tl muskottipähkinää

kasvikermavaahtoa ja hilloa tarjoiluun

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Voitele keveästi uunivuoka.

Leikkaa pullat kuutioiksi ja lado uunivuokaan. Sulata margariini ja kaada pullien päälle.

Sekoita kulhossa muussattu banaani/omenasose, maito, sokerit ja mausteet. Kaada vuokaan pullapalojen päälle ja painele pullia tarvittaessa paremmin nesteen alle. Paista uunissa 45 minuuttia. Tarjoile vegaanisen kermavaahdon ja hillon kanssa.


2 kommenttia

  1. Onpas hyvän näköistä!
    En oo tullut ajatelleeksikaan että pullavanukkaaseen vois laittaa banaanisosetta! Samalla tulee ihanaa makua ja makeutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä banaani maistuu aika vahvasti, siksi banaaninvihaajat (onko semmoisia vegaaneja??) voi vaihtaa sen neutraalimpaan omenasoseeseen. Me kyllä tykättiin banaanin mausta, sopi oikein hyvin! -Kirppu

      Poista