Juttutuokio: muutoksia blogissa

Tiina tässä moi! Tulin ilmoittamaan, että aion tästä päivästä lähtien ottaa näkyvämmin ohjat Urbaani vegendasta. Kirppu ei kuitenkaan katoa kuvioista minnekään, sillä hän jatkaa tiimissä eräässä erittäin tärkeässä työtehtävässä. Lue eteenpäin, niin kerron missä!

Me perustettiin tämä blogi Kirpun kanssa puolitoista vuotta sitten, koska haluttiin jakaa meidän parhaat vegeleivosreseptit ja -vinkit kaikille halukkaille kuulijoille. Ja aika upeita leivoksia ollaankin saatu kehiteltyä! Omiin lemppareihini lukeutuu oreo-jätskikakku , bataatti-mutakakku ja suklaajäätelö, joita kaikkia tekisi mieli leipoa ainakin kerran viikossa! Kuitenkin ajan kanssa meille molemmille löytyi sopivat työtehtävät blogin pyörittämisessä, ja niinpä päätimme hyväksyä tilanteen sellaisenaan ja ottaa siitä ilon irti.
Kirppu on upea, pieni nainen, jonka sokerihammasta kolottaa jatkuvasti, ja jolla on aivan erityinen kyky haaveilla aina seuraavasta kakkupalasta. Niinpä Kirppu tulee jatkossa toimimaan leivosten koemaistajana, leivostoiveiden esittäjänä sekä (vaikka tästä Kirppu ei innostu) tärkeänä apukätenä leivosten kuvaamisessa. Minä sitten suunnittelen reseptit, leivon, kuvaan, kirjoitan, sometan ja hoidan muut leivontablogin pyörittämiseen kuuluvat hommat.

Aika hyvä tiimi, vai mitä?

Tähän mennessä blogi on keskittynyt puhtaasti makeisiin leivoksiin, mutta nyt siihenkin on tulossa muutosta. Olen harjoitellut sinnikkäästi hapanjuurileivontaa, ja kunhan ote siihen alkaa olla tarpeeksi hyvä, tulen jakamaan blogissa myös leipäreseptejä. 

(yksi aika TODELLA decent aamiainen parin viikon takaa)


Tämän lisäksi avaan blogiin aamupala-osion, koska aamupalat = rakkaus. Aamupalaosasto tulee poikkeamaan leivontapuolesta sillä viisiin, että ne tähtäävät loistavan maun lisäksi terveellisyyten. Ei siis lisättyä rasvaa, sokereita tai valkoista vehnää tai muutakaan kovasti prosessoitua raaka-ainetta. Syy tähän on selkeä: aamupala on jokapäiväinen ateria, jonka tulisi tähdätä hyvään oloon, kun taas kakku tai keksi on juhlapäivien ja viikonloppujen luksusherkku, jossa saa vetää vähän överiksi. Kuten olet ehkä huomannut, meidän leivosresepteissä ei kitsastella sokerin tai rasvan määrässä!

Nyt kun tässä on päästy uutisten kertomisen makuun, niin haluan kertoa vielä yhden jymyuutisen: tämän syksyn tullen meidän perhe kasvoi yhdellä karvakuonolla! Alhaalla kuvassa vasemmalta alkaen: Viima, Kuura, (minä) sekä Pihka, perheenlisäys Kreetalta! 


Aika upea lauma, eikö?!

Mutta sepä niistä muutoksista! Jos seuraat meitä somessa, huomasit varmaan että menimme naimisiin kuukausi takaperin (tuntuu edelleen ihan uskomattomalta!!!). Seuraavaksi onkin luvassa juttua häistämme sekä siitä, kuinka leivoimme itse kaikki juhlissa tarjottavat jälkiruoat. Siihen saakka, näkemiin!


2 kommenttia

  1. Onnea ja rakkautta teidän perheeseen! ♥ Aamupalajuttuja - ja kaikkia muitakin - odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Toivottavasti tulevat reseptit ovat mieleen! :)

      Poista