Tervetuloa Baby vegendaan!

Vitsit miten paljon olen odottanut tätä! Urbaani vegendaan avautuu än - yy - tee - NYT uusi osio leivos- ja aamupalareseptien ohelle. Tervetuloa Baby vegendaan!Viimeiset kahdeksan kuukautta äitinä ovat olleet heittämällä elämäni parhaat. Olen jakanut instagramissa meidän perhe-elämästä ja saanutkin paljon kysymyksiä ja keskustelunavauksia liittyen mm. vauvan vegaaniuteen ja ruokavalioon, vegaaniraskauteen ja omiin kokemuksiini vauvaperhearjesta. On ihana jutella aiheesta, jakaa ja saada vinkkejä puolin ja toisin. Tästä lähtien kirjoitan aiheesta myös blogiin, jossa voin käsitellä aiheita laajemmin ja jakaa tietoa ja kokemuksia pysyvämmässä muodossa.

Baby vegendasta tulet löytämään:

- vauvoille ja taaperoille sopivia herkkureseptejä
- vinkkejä ja neuvoja vauvan vegaaniseen ruokavalioon
- omia kokemuksiani: olen ajatellut kirjoittaa mm. synnytys- ja imetystarinani
- juttua raskaudesta vegaanina
- sekä juttua vauvan kanssa matkustamisesta!Mistä haluaisit erityisesti lukea, mitä kuulla? Jätä kommenttia ja kerro toiveesi, toteutan niitä mielelläni!

4 kommenttia

 1. Juurikin erilaiset reseptit kiinnostavat, niin ”makeat” kuin ”suolaisetkin”. Hauskaa kun oma esikoinen aikalailla saman ikäinen (7,5kk nyt). Ja tämä äiti siis aikoo sitä kakkujaastetta perässäsi seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vauvoilla ei siis ole montaa viikkoa ikäeroa! Ihanaa, huippua aina seurata muiden samanikäisten lasten menoa. :) Kiva kuulla että vauvojen reseptit kiinnostaa!

   Poista
 2. Olis kiva kuulla raskausajan ruokahimoista tai -inhokeista! Esim. itellä käyny niin, että kaikki nyhtiksen tapaiset "lihankorvikkeet" alkoi raskauden aikana ällöttää ja kaiken piti olla papupohjasta :D Ja myös siitä ois kiva kuulla, miten neuvolassa suhtauduttiin odottavan vegaaniruokavalioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nuo ruokahimot on kyllä aina hauskoja tarinoita! :D Mulla meni kausittain mitä teki mieli, ja mitä ällötti, mutta ehdottomasti kirjoitan tästä! Instassa oonkin jutellut neuvolan suhtautumisesta raskausaikana, mutta pitää koota nekin jutut tänne blogiin talteen. Kiitos ideoista!

   Poista