Vegaaninen biscoff-tuorepuuro

Biscoff-tuorepuuro tuo luksusta arkeen! Puuro on vikkelä sekoittaa, ja se tekeytyy valmiiksi yön aikana. Ja aamu alkaa ihanasti, kun lusikan saa upottaa biscoffkuorrutteen läpi kohti puuron marjaista sydäntä. Nam!



VEGAANINEN BISCOFF-TUOREPUURO
2 annosta

2 dl maustamatonta kasvipohjaista jogurttia
2 dl kasvimaitoa
1 tl vanilja-aromia
1 rkl vaahterasiirappia
2 dl kaurahiutaleita
1/4 tl suolaa
1 dl marjoja (esim. vadelma/puolukka)
3-4 rkl biscoff-levitettä, levitteen määrä riippuu annoskulhosi koosta

Sekoita kulhossa jogurtti, maito, vanilja-aromi ja vaahterasiirappi. Lisää kaurahiutaleet ja suola, sekoita tasaiseksi. Lusikoi puuroa kahden annoskulhon pohjalle, ripottele päälle marjoja ja kaada loput puurot päälle. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli.

Voit kuorruttaa puuron biscoff-levitteellä, kun puuro on saanut hieman jähmettyä kaapissa, eikä ole enää vetelää. Sulata biscoff-levite ja levitä se tasaisesti puuroannosten päälle. Koristele marjoilla ja siirrä takaisin kylmään jotta kuorrute jähmettyy.


Urbaani vegenda löytyy myös Instagramista ja Facebookista! Seuraa muita somekanaviani, joissa jaan lisää leivontainspiraatiota ja -ideoita.


Muista tägätä #urbaanivegenda kun leivot resepteilläni, niin pääsen näkemään luomuksesi! Reseptiin liittyvät kysymykset, kommentit ja palautteet suosittelen jättämään tämän postauksen kommenttiosioon. Ihania leivontahetkiä!

Ei kommentteja