Vegaaniset omena-mantelicroissantit

Vegaaniset omena-mantelicroissantit valmistuvat helposti valmistaikinasta ja sopivat täydellisesti syksyyn. Tämän herkun pyöräytät nopeasti vaikka vieraita varten, sillä valmista tulee parissakymmenessä minuutissa.






VEGAANISET OMENA-MANTELICROISSANTIT
6 kpl

Croissantteihin
1 prk croissanttitaikinaa (Danerolles)
1 omena
1 1/2 rkl margariinia
1/2 dl mantelijauhoa
2 rkl fariinisokeria
1 tl kanelia
1/8 tl suolaa

Voiteluun
1/2 dl kaurakermaa

Päälle
1/2 dl mantelilastuja

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vuoraa pelti leivinpaperilla, avaa croissanttitaikinapurkki ja leikkaa croissanttitaikinat katkoviivaa pitkin.

Leikkaa omena ohuiksi siivuiksi.

Sekoita kulhossa margariini, mantelijauho, fariinisokeri, kaneli ja suola tasaiseksi tahnaksi.

Sivele seos croissanttitaikinoiden päälle ja asettele jokaisen päälle muutama omenasiivu. Rullaa croissantit. Voitele kaurakermalla ja ripottele päälle mantelilastuja.

Paista uunissa 10-12 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja koristele tomusokerilla. Nauti!



Urbaani vegenda löytyy myös Instagramista ja Facebookista! Seuraa muita somekanaviani, joissa jaan lisää leivontainspiraatiota ja -ideoita.


Muista tägätä #urbaanivegenda kun leivot resepteilläni, niin pääsen näkemään luomuksesi! Reseptiin liittyvät kysymykset, kommentit ja palautteet suosittelen jättämään tämän postauksen kommenttiosioon. Ihania leivontahetkiä!

Ei kommentteja