Info

HEI JA TERVETULOA URBAANI VEGENDAAN!

Yhteydenotot & yhteistyöt: tiina.tohu ( a ) gmail.com

Olen Tiina, vegaani leivontabloggaaja ja kotiäiti. Urbaani vegendassa jaan parhaimmat leivonta- ja aamupalareseptini ja Baby vegendan puolella puhun kaikesta, mikä liittyy (vegaani)äitiyteen. Tulen myös jakamaan perheen pienimmille sopivia reseptejä!

Kaikki jakamani reseptit ovat moneen kertaan testattuja ja toimivaksi todettuja, joten voit huoletta valita eniten sinua miellyttävän reseptin ja tarttua jauho- ja sokeripussiin. Lupaan, että vegaanileivonta on paljon helpompaa, kuin miltä se ajatuksena saattaa aluksi tuntua. Usein riittää, että mittaa yhteen kulhoon kuivat ja toiseen märät aineet, ja sekoittaa keskenään. Ihan totta.Blogista löytyy myös ruokavinkkejä matkoiltani, ja instagramini kohokohdista löydät kaupunkikohtaisia kakku- & herkkuvinkkejä ympäri Suomea. Toisin sanoen Urbaani vegendan keskiössä ovat kakut, hyvällä omatunnolla herkuttelu ja vegaaniuden ihanuus arjessa ja juhlassa, kotona ja matkalla.

Olen aikaisemmalta ammatiltani kokki, ja opiskelin vegaanina kondiittoriksi juuri ennen äitiyslomalle jäämistä. Urbaani vegendassa tiivistyy osaamiseni, oppimishaluni ja intohimoni ihanalla tavalla. 

Perustin blogin tammikuussa 2016 vaimoni Kirpun kanssa. Kirppu on edelleen iso osa Urbaani vegendaa, ja olemme mm. järjestäneet yhdessä monta pop up-myyjäistä ja kotikahvilapäivää. Kirppu toimii korvaamattomana apuna resepti-ideoinnissa ja mikä tärkeintä - koemaistajana, joka ei koskaan kieltäydy tehtävästään.

Seuraa Urbaani vegendaa myös instagramissa ja Facebookissa! Somekanavillani pysyt parhaiten perillä tulevista tapahtumista ja arvonnoista, ja saat enemmän reseptejä ja sisältöä luettavaksesi!


Allekirjoituksen söpö sydän:
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Ei kommentteja