Info

BLOGI

Urbaani vegendan agenda on jakaa takuuvarmoja ja helppotekoisia leivontareseptejä. Rakastamme makeaa, mutta intoudumme joskus leipomaan myös suolaistakin syötävää. Kaikki tässä blogissa esitetyt reseptit ovat eläinystävällisiä, eivätkä näin ollen sisällä lainkaan maitoa, munia, liivatetta tai muita eläinkunnan tuotteita. Näin herkkuhetki pysyy nautinnollisena ja omatunto puhtaana. :) 

Vegaanileivonnaisten eduiksi voi laskea myös sen, että tavallisiin leivonnaisiin verrattuna ne kuormittavat ympäristöä huomattavasti vähemmän. Ne ovat myös terveyden kannalta pienempi paha, koska eivät sisällä lainkaan kolesterolia. Sokeria kylläkin - me täällä Urbaani vegendassa kannustamme terveelliseen elämäntyyliin, johon kuuluu myös herkutteluhetkensä.
KIRJOITTAJAT

Blogin takana pyörii kaksi 24-vuotiasta naista, Tiina ja Kirppu. Olemme aina rakastaneet leipomista, mutta intohimo nousi uudelle tasolle vegaaniksi ryhtymisen myöta. Nyt testaamme ja tuunaamme erilaisia reseptejä jatkuvasti kotona, ja haluamme jakaa neronleimaukset ja upeat makuelämykset teidän kanssa. Vegaanius on antanut meille valtavasti iloa, ja toivomme, että sama ilo välittyy blogimme kautta teille saakka!

RAVINTOLAPÄIVÄ

Olemme osallistuneet nyt kaksi kertaa ravintolapäiville. Palaute on ollut pelkästään positiivista, ja kannustaa meitä jatkamaan vegaanileipomisen opettelua! Tarkoituksena on osallistua ravintolapäiville jatkossakin - blogin lukijoille se on oiva mahdollisuus päästä maistamaan leipomuksiamme pikkurahalla, ja päästä moikkaamaan meitä myös livenä!

Seuraava ravintolapäivä on toukokuussa 2016. Urbaani vegenda pistää kahvilan pystyyn Helsinkiin, tule seuraamaan Facebook-sivujamme ja saa lisätietoa lähempänä päivämäärää!

MUUALLA SOMESSA

Facebook - saa nopeasti tiedot uusimmista resepteistä, kuule vinkit vegaanisista kahviloista ja pysy ajantasalla ravintolapäiväsuunnitelmista

Instagram - kuvia kaikesta ihanasta, mitä leivomme ja syömme

Pinterest - inspiraatioreseptejä vegaanileivontaa ja -kokkaukseenAllekirjoituksen söpö sydän:
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0

Ei kommentteja