Tilauskakut

Teen pienimuotoisesti vegaanisia tilauskakkuja pop up -tyylillä ja järjestän välillä pop up -leivosmyyjäisiä. Valmistan kakut käsityönä kotikeittiössäni Helsingissä, ja jokainen tilaus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Jos olet kiinnostunut tilaamaan minulta kakun juhliisi, lue ohjeet alta, lähetä tarjouspyyntö sähköpostilla tiina.tohu@gmail.com ja ryhdytään suunnittelemaan juuri sinulle sopivaa kakkua!TILAUSKAKUT

KEVÄT/KESÄ 2021
Otan tällä hetkellä tilauksia vastaan seuraaville kuukausille: huhtikuu, kesäkuu, elokuu.

HINNASTO 
(suuntaa-antava)
12 hlö 100 e
15 hlö 120 e
20 hlö 150 e
25 hlö 175 e
30 hlö 200 e

Huomioi, että hinnasto on suuntaa-antava ja lopullinen summa määräytyy tilatun kakun mukaan. Hintaan vaikuttavat raaka-aineet, käytettävät tekniikat (=aika) sekä koristeet. Hintaan sisältyy tukeva kakkualusta ja kuljetuslaatikko.

Suuremmat tilaukset sekä hääkakut: kysy tarjous sähköpostilla

NÄIN TEET TARJOUSPYYNNÖN
Sisällytä sähköpostiin seuraavat tiedot:
- Henkilömäärä
- Päivämäärä
- Millaisesta kakusta haaveilet? Onko sinulla jo toiveita maun, ulkonäön (koristelun & värien) suhteen tai onko juhlissasi teema? Näiden ei tarvitse olla vielä lopullisia päätöksiä, mutta toiveiden pohjalta on helpompi lähteä suunnittelemaan teille sopivaa kakkua. Huomioi, että jokainen kakku on uniikki ja valmistetaan alusta asti käsityönä. Kakussa näkyy tekijän kädenjälki ja tyyli. Voit halutessasi sisällyttää viestiin inspiraatiokuvia, mutta kopiota muiden leipureiden tekemistä kakuista en voi, enkä pyrikään tekemään.
- Mahdolliset ruoka-aineallergiat
- Lähetä sähköposti osoitteeseen tiina.tohu@gmail.com

Kakkujen nouto tapahtuu Helsingin Puistolasta. Suosittelen noutoa autolla turvallisimman kuljettamisen vuoksi, esimerkiksi auton jalkatila/peräkontti ovat sopivia kuljetuspaikkoja kakulle.

Huom! Ikävä kyllä en tee tällä hetkellä gluteenittomia kakkuja.

POP UP

Järjestän toisinaan pop up -leivosmyyjäisiä ja ilmoitan niistä ensisijaisesti Instagramissani. Seuraa minua Instagramissa niin pysyt ajantasalla tulevista tapahtumista. Pop upeissa on vaihtuvat menut ja hinnasto.

Kuvat: Ida Tokola


Ei kommentteja