top of page

4 vegaanista reseptiä mansikoista

Nyt on täydellinen hetki leipoa herkkuja mansikoista! Tässä postauksessa esittelen neljä superihanaa vegaanista leivonnaista, joita kannattaa valmistaa heinäkuussa. Ota ilo irti mansikkasesongista ja valmista kielen vievä kakku!Kesän klassikko - kakkupohja ja päällä iso keko kermaa ja tuoreita mansikoita! Tämä versio valmistuu hauskasti grillissä, joten resepti on täydellinen jälkiruoka grillaamiseen oheen. Herkullinen, vaivaton ja täysin vastustamaton herkku!Mantelijauho tuo kakkupohjaan ihanaa pehmeyttä ja täyteläisyyttä, ja paahdetut mantelit kakun reunalla rousketta ja paahteista makua. Tämä täytekakku on täydellinen kesätarjottava - voit myös oikaista ja kuorruttaa kakun pelkällä kasvivispillä ilman mantelireunoja.
Kääretortun sisään kannattaa kesällä sujauttaa pilkottuja, tuoreita mansikoita. Tämä vegaaninen kääretorttu on kuohkea, suussa sulava ja ihana tarjottava kesäpäiviin.
Rehellisesti yksi lempikakuistani ikinä! Laikukas biscoff-moussekakku on täydellinen pari tuoreille mansikoille. Tässä reseptissä on biscoff-keksipohja, biscoff- ja vaniljamoussea vuorotellen, biscoff-levitteestä tehty kuorrute, kermapursotuksia ja tuoreita mansikoita... nam!


 

Lähteekö joku näistä resepteistä testiin kruunaamaan kesäpäiväsi? :) Jätä kommenttia alle! Ja tägää somessa @urbaanivegenda niin näen leipomuksesi!

Löydät Urbaani vegendan myös Instagramista ja Facebookista. Somekanavillani jaan lisää leivontareseptejä ja -vinkkejä!

Tutustu myös kirjaani Urbaani vegenda - leivo vegaanisesti !

743 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page