top of page

Urbaani vegenda - leivo vegaanisesti

Kattava vegaaninen leivontakirja, joka opastaa sinut vegaanisen leivonnan saloihin

Tilaa omasi täältä!

Kirjoittanut Tiina Tohu / Kuvannut Satu Hietanen / Kuvitus Eveliina Muotkavaara / Kustantaja Tammi

Mietityttääkö kuinka kääretortut leivotaan vegaanisena? Miten kananmuna korvataan leivonnassa? Entä kuinka valitaan reseptiin sopiva kasvivispi? Vai kaipaatko kirjahyllyysi takuuvarmoja, useaan kertaan testattuja vegaanisia reseptejä, joiden puoleen kääntyä juhlien lähestyessä ja vieraiden saapuessa?

Urbaani vegenda - leivo vegaanisesti vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin!

Kenelle?

Kirja on suunnattu erityisesti kotileipureille, jotka haluavat oppia leipomaan vegaanisesti. Kirjassa avataan vegaanisen leivonnan perusteet ja raaka-aineet, joten mikäli vegaaninen leipominen ei ole sinulle vielä tuttua, tulet saamaan paljon apua tästä kirjasta. Kirjan reseptit ovat helposti lähestyttäviä, ja vaikeusasteeltaan resepteistä löytyy sopivia niin aloittelijoille (kuten cookiet, piirakat, pikajäätelöt) kuin tarkempaakin työtä kaipaaville (kuten täytekakut, uunijäätelö, tiramisujuustokakku, pistaasi-suklaamoussekakku).

Kirja soveltuu myös jo pidempään vegaanista leivontaa harrastaneille, sillä se tarjoaa uusia reseptejä ja ideoita sekä vinkkejäni onnistuneiden leivonnaisten valmistamiseen. Olen työskennellyt vuosia vegaanisen leivonnan parissa kehitellen upeita leivonnaisreseptejä, ja tähän kirjaan olen koonnut parhaimmat vinkkini ja respetini. 

Kirja tarjoaa myös arvokasta tietoa ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietämystään vegaanisesta leivonnasta ja tarjota asiakkailleen käsintehtyjä, laadukkaita vegaanileivonnaisia. Kirjan ohjeilla lukija oppii muokkamaan perinteisistä leivonnaisista vegaanisia versioita, ja voi näin tehdessään luoda omia, uniikkeja reseptejä kotiin tai asiakkaille tarjoiltavaksi.

Mitä kirja sisältää?

Kirjasta löytyy pitkä liuta takuuvarmoja, moneen otteeseen testattua makeaa vegaanisen leivonnan reseptiä seuraavista kategorioista:

- Cookiet

- Makeat piirakat

- Pullat

- Leivonnaiset

- Kääretortut

- Kakut

- Täytekakut

- Jäätelöt ja jäätelökakut

Usean pääreseptin alta löydät selkeät ohjeet kuinka varioida samasta reseptistä useampi versio, ja kirjasta löytyykin yhteensä huimat 70 erilaista reseptiä vegaaniseen leivontaan.

 

Reseptien lisäksi kirjassa kerrotaan selkeästi mitä raaka-aineita vegaanisessa leivonnassa käytetään, mitä tulee ottaa huomioon raaka-aineita valitessa, mitä leivontatarvikkeita tarvitset onnistuaksesi kirjan resepteillä. Kerron myös oman tarinani kuinka päädyin vegaanisen leivonnan pariin ja mikä ajaa minua eteenpäin työssäni.

 

Kurkkaa kirjan sisällysluettelo alta:

urbaanivegendamarkkinointi.png

Sukella vegaanisen leivonnan maailmaan ja tilaa Urbaani vegenda - leivo vegaanisesti signeerattuna verkkokaupastani!

Klikkaa verkkokauppaan tästä.

uutiskirje2_edited.jpg

Liity sähköpostilistalleni & lataa ilmainen e-kirjani Vegaanileipurin muistilista

& saat jatkossa uudet reseptit + uutta sisältöä suoraan sähköpostiisi 

bottom of page