top of page

Tervetuloa Urbaani vegendan leivontakursseille!

Tulevat kurssit:

​​

Lokakuu

Urbaani vegendan brunssiklubi 26.10.24 klo 10.00-14.00

Urbaani vegendan pikkujoulupäivä 8.12

Joulun brunssiklubi klo 9.30-14.00

Joululeivontakurssi klo 16.00-20.30

2025 kurssit

Urbaani vegendan hapanjuurileivontakurssi 11.1. klo 10-14.30

Urbaani vegendan täytekakkukurssi 22.2. klo 10-14.30

Kurssit järjestetään Helsingin Teurastamolla osoitteessa Työpajankatu 2 B E

Liput: kakkukurssille 185 € / brunssiklubiin 135 € (sis. alv. 25,5%)

Kurssivalikoima:

Urbaani vegendan brunssiklubi

 

Brunssiklubi on sinulle, joka rakastat upeita brunsseja, käsillä tekemistä sekä leivontaan & koristeluun uppoamista. Brunssiklubilla valmistetaan sesongin mukainen, värikäs ja runsas menu, joka sisältää suolaisia ja makeita leivonnaisia ja ruokia, hapanjuurileivontaan tutustumista, sekä tietenkin kahvia, teetä & kylmiä juomia.

Urbaani vegendan brunssiklubi on paikka, jonne kokoonnutaan seurustelemaan, oppimaan uutta ja ennen kaikkea nauttimaan leivonnasta ja yhdessä tekemisestä! Osaan brunssiklubin resepteistä käytetään hapanjuurta, ja osallistujat pääsevät kokeilemaan sen käyttöä leivonnassa ja saavat kotiinviemiseksi oman purkillisen leivontavalmista juurta.

Kurssin hinta 135 € (sis. alv. 25,5%) sisältää:

- opetuksen ja raaka-aineet

- yhdessä nautitun värikkään & sesongin mukaisen vegaanisen brunssimenun

- kurssilla käytetyn reseptiikan sähköpostiin & kotiinviemiseksi oman purkillisen hapanjuurta

Asiakkaiden palautteita brunssiklubista:

Aivan ihana kurssi. Jotenkin tosi rento meno mutta samalla oppi paljon. Ihana ilmapiiri ja ehdottomasti suosittelen kaikille muillekin. Konseptina tosi kiva ensin yhdessä kokkailla ja sit nauttia ruokaa yhdessä kehuskellen miten hyvää tuli :)

Ostin itelleni lahjaksi osallistumisen brunssiklubille, ja lahja oli oikein onnistunut! Ihania reseptejä, joista moni jää käyttöön! Täytekakut ei oo aina olleet mun juttu, mutta tästä lähtien Tiinan reseptillä voi ehdottomasti alkaa niitäkin harrastamaan!

Hanki lippusi brussiklubiin täältä.

 

Urbaani vegendan kakkukurssit

Katso tunnelmia viime kesän kakkukurssiltani Instagram-videoltani.

 

Haluatko oppia valmistamaan herkullisia, kestäviä & näyttäviä vegaanisia täytekakkuja, jotka voit nostaa juhlapöytään ylpeyttä tuntien? Haluatko oppia tekniikoita ja vinkkejä upeiden käsintehtyjen kakkujen valmistamiseen ja saada takuuvarmat reseptit, joiden kanssa voit jatkaa leivontaharrastusta kotona?

 

Tervetuloa Urbaani vegendan kakkukurssille!

Olen Tiina Tohu, vegaanileivonnan asiantuntija & reseptisuunnittelija. Työskentelin vuosia ravintoloiden ja kahviloiden keittiössä valmistaen käsintehtyjä tuotteita, kunnes kouluttauduin kondiittoriksi ja syvennyin vegaanisen leivonnan maailmaan. Olen sittemmin tehnyt vegaanisia tilauskakkuja lukuisiin juhliin ristiäisistä synttäreihin ja häihin, kirjoittanut kirjan vegaanisesta leivonnasta ja jakanut kehittämiäni reseptejä verkossa usean vuoden ajan.

 

Nyt jaan osaamiseni ja vuosien työskentelyn aikana kerätyt tiedot ja taidot eteenpäin kakkukursseillani, joissa opastan kurssilaiset henkilökohtaisesti kakunleivonnan pariin pienryhmissä. Pääset nauttimaan leivonnan & koristelun ilosta, tapaamaan muita vegaanisesta leivonnasta kiinnostuneita ja oppimaan parhaat vinkkini upeiden vegaanisten täytekakkujen valmistukseen. Jokainen osallistuja saa kotiinviemiseksi itse kokoamansa & koristelemansa n. 12 hlö täytekakun & kurssilla on tarjolla mocktailit & pientä syötävää.

Saat sinulle leivotun täytekakkupohjan, ja opit: 

 

- kuinka leikata kerrokset tasaisesti

- kuinka kostuttaa ja koota kakku niin, että siitä tulee suorareunainen, tukeva ja helposti kuorrutettava

- valmistamaan vegaanisen marenkivoikreemin

- värjäämään marenkivoikreemiä

- kuorruttamaan kakun tasaisesti

+ mahdollisuus gluteenittomaan kakkupohjaan

Sitten hauskin osuus: koristeleminen!

 

- käydään läpi erilaisia tapoja ja tekniikoita koristella kakku kauniisti ja tasapanoisesti

- tutustutaan kukkien käyttöön kakkujen koristelussa; syötävät kukat, mistä niitä saa ja kuinka niitä käytetään; leikkokukat, ja mitä ottaa huomioon, kun käytät niitä kakkujen koristelussa; kuivatut ja prässätyt kukat ja vinkit niiden käyttöön

käytettävänäsi on koristebuffet, josta pääset valitsemaan syötäviä koristeita (kuten kukkia, yrttejä, marjoja, hedelmiä, keksejä, valutuksia) ja leikkokukkia oman kakkusi koristeluun

Vegaaninen marenkivoikreemi sopii:

- kakkujen näyttävään kuorruttamiseen ja koristeluun

- sekä paletilla maalaamiseen että pursotettaviin koristeisiin

- monipuoliseen värjäykseen

+ kestää pidemmän työstämisajan kuin kermakuorrutus: voit siis näperrellä ja tarvittaessa aloittaa alusta

Lisäksi saat:

 

- tapahtuman aikana käytetyn reseptiikan ja vinkit sähköpostiisi

- valmistamasi kakun mukaan kotiisi

- nauttia mocktailia & naposteltavaa kurssin aikana

Kurssin hinta on 185 € sis. alv. 25,5%

Tervetuloa mukaan!

Asiakkaiden kokemuksia kursseista:

bottom of page