top of page

Vegaaninen voileipäkakku hurmaa jokaisen juhlijan!

Päivitetty: 18. kesäk.

Tämä voileipäkakku on ihan erityinen: se oli rakastettu tuote tilauskakkuvalikoimassani, ja nyt kakun resepti on myynnissä Eläinten turvakoti Auroran hyväksi.Tässä voileipäkakussa on kerroksittain tsatsikia, vegekanaa, hernepyrettä ja paahdettua paprikaa - ihana, raikas ja superherkullinen yhdistelmä! Kakku keräsi aina kehuja ja hyvää palautetta juhlista, joihin sitä tilattiin:Reseptin hinta on 5,50 € sis. alv. ja kaikki tuotot lahjoitetaan Auroran turvakodille - se tarkoittaa 5 € per resepti! Saat takuuvarman & ihanan reseptin vegaaniseen 10 hlö voileipäkakkuun, jota voit valmistaa juhannusjuhliin, häihin, ristiäisiin, valmistujaisiin... you name it! Samalla tuet tärkeää työtä eläinten hyväksi. Rovaniemellä sijaitseva Auroran turvakoti pelastaa tuotantoeläimiä, tarjoaa niille loppuelämän kodin, sekä työskentelee veganismin ja eläintenoikeuksien puolesta.


Pääset ostamaan reseptin verkkokaupastani.Lue lisää Aurorasta Urbaani vegendan artikkelista tai tutustu Auroran omiin nettisivuihin.Kesäkampanja: 20 % kirjatuotoista Auroralle!Reseptituottojen lisäksi lahjoitan tänä kesänä juhannukseen asti 20 % leivontakirjatuotoistani Auroran turvakodille. Nyt on siis oiva aika hankkia kesälahjaksi tai kenties mökkituliaiseksi rakastettu vegaaninen leivontakirja - tai täydentää omaa keittokirjahyllyä tällä opuksella, jos se sinulta vielä puuttuu. Kirjan avulla leivot suven ihanimmat kakut, kääretortut, pullat, jäätelöt ja leivonnaiset.Kiitos jo ennakkoon lämpimästi tuestasi!


 

Löydät Urbaani vegendan myös Instagramista, Pinterestistä ja Facebookista. Somekanavillani jaan lisää leivontareseptejä ja -vinkkejä!


Tutustu myös kirjaani Urbaani vegenda - leivo vegaanisesti !

99 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page