top of page

Yksityisille

urbaani_vegenda5.jpg

Haluatko sukeltaa syvemmälle vegaaniseen leivontaan tai järjestää hauskan tapahtuman kaveriporukalle?

Voit tilata minulta yksityisen work shopin kaveriporukalle tai juhliisi, esim. täytekakkukurssin, välipalaleivontaa vauvojen ja pienten lasten vanhemmille (hyvä idea myös baby shower-juhliin!) tai vegaanileivonnan peruskurssin. Work shopit voidaan järjestää kotonasi tai erillisissä vuokratiloissa. Yksityisillä kursseilla huomioin toiveesi sisällön ja reseptiikan suhteen, joten kerro rohkeasti mistä haaveilet!

Ota yhteyttä tiina@urbaanivegenda.fi tai lähetä viestiä Yhteydenotto -lomakkeen kautta.

Järjestän myös kaikille avoimia vegaanisia leivontakursseja Helsingissä, joten tsekkaa Tapahtumat-sivulta mitä tällä hetkellä on tarjolla!

Palaute yksityisestä kurssista:

"Kiitos erinomaisesta kurssista. Me kurssilaiset opimme paljon uutta vegaanisesta leivonnasta. Kurssille oli mietitty hyvä kokonaisuus suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kaikki oli todella herkullista. Oli myös mukava juttu, että sekä aloittelijat että kokeneet leipurit oli otettu huomioon kurssin suunnittelussa. Leipominen sujui hienosti sinun ohjauksessasi. Kiitos myös reseptien ja vinkkilistan jakamisesta, näillä ohjeilla leivomme herkkuja varmasti myös jatkossa."

uutiskirje2_edited.jpg

Liity sähköpostilistalleni & lataa ilmainen e-kirjani Vegaanileipurin muistilista

& saat jatkossa uudet reseptit + uutta sisältöä suoraan sähköpostiisi 

bottom of page