top of page

Vegaaninen Kitkat-jäätelö

Vaniljainen jäätelömassa täynnä suklaapatukkarouhetta - tämä on ihan mieletön herkku! Kondensoituun kookosmaitoon tehdyt pikajäätelöt ovat todella nopeita ja hauskoja valmistaa. Ja vaikka tämä on Kitkat-resepti, voit tietenkin käyttää jotain toistakin suklaapatukkaa tai vaikka keksiä tähän reseptiin.



Haluatko kokeilla muitakin pikajäätelöreseptejäni? Valitse mieleisesi alta:







 

VEGAANINEN KITKAT-JÄÄTELÖ

reilu litra jäätelöä


Reseptin alkuperä: Urbaani vegenda


Raaka-aineet

  • 5 vegaanista Kitkat-patukkaa

  • 2 1/2 dl kasvivispiä

  • 160 g kondensoitua kookosmaitoa

  • 1 tl vanilja-aromia

  • ripaus suolaa


Valmista jäätelö

  1. Pilko Kitkat-patukat pieniksi paloiksi.

  2. Vatkaa kasvivispi kuohkeaksi vaahdoksi.

  3. Lisää vaahtoon kondensoitu kookosmaito, vanilja-aromi ja suola. Vatkaa sekaisin.

  4. Kääntele Kitkat-patukat massaan, säästä osa ripoteltavaksi koristeeksi jäätelön pinnalle. Siirrä jäätelömassa pakastuksen kestävään rasiaan.

  5. Pakasta vähintään 6 tuntia tai seuraavaan päivään.


Säilyvyys

  • Jäätelö säilyy hyvänä suljetussa rasiassa ainakin 2-3 viikon ajan.


 

Leivoitko tällä reseptillä?

Olisi ihana kuulla mitä tykkäsit! :) Jätä kommentti tähän postaukseen & tägää somessa @urbaanivegenda niin näen leipomuksesi!

Löydät Urbaani vegendan myös Instagramista ja Facebookista. Somekanavillani jaan lisää leivontareseptejä ja -vinkkejä!

506 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page