top of page

Urbaani vegendan vegaaniset kakkukurssit 27.4. & 11.5.!

tiina (25 of 36)_edited.jpg
tiina (4 of 36)_edited.jpg

Seuraavat kakkukurssit:

- Vegaaninen täytekakkukurssi lauantaina 27.4. klo 11.00-15.30

- Äitienpäiväkakkukurssi lauantaina 11.5. klo 11.00-15.30

Kurssit järjestetään Helsingin Teurastamolla osoitteessa Työpajankatu 6 B E / Liput 179 €

Varaa paikkasi kursseille verkkokaupastani!

Kursseilla valmistetaan raikas & vegaaninen kotitekoisella passionhillolla ja tuoreilla mansikoilla täytetty vaniljakakku, joka kuorrutetaan marenkivoikreemillä.

Katso tunnelmia viime kesän kakkukurssiltani Instagram-videoltani.

Urbaani vegendan kakkukurssit

Haluatko oppia valmistamaan herkullisia, kestäviä & näyttäviä vegaanisia täytekakkuja, jotka voit nostaa juhlapöytään ylpeyttä tuntien? Haluatko oppia tekniikoita ja vinkkejä upeiden käsintehtyjen kakkujen valmistamiseen ja saada takuuvarmat reseptit, joiden kanssa voit jatkaa leivontaharrastusta kotona?

 

Tervetuloa Urbaani vegendan kakkukurssille!

Olen Tiina Tohu, vegaanileivonnan asiantuntija & reseptisuunnittelija. Työskentelin vuosia ravintoloiden ja kahviloiden keittiössä valmistaen käsintehtyjä tuotteita, kunnes kouluttauduin kondiittoriksi ja syvennyin vegaanisen leivonnan maailmaan. Olen sittemmin tehnyt vegaanisia tilauskakkuja lukuisiin juhliin ristiäisistä synttäreihin ja häihin, kirjoittanut kirjan vegaanisesta leivonnasta ja jakanut kehittämiäni reseptejä verkossa usean vuoden ajan.

 

Nyt jaan osaamiseni ja vuosien työskentelyn aikana kerätyt tiedot ja taidot eteenpäin kakkukursseillani, joissa opastan kurssilaiset henkilökohtaisesti kakunleivonnan pariin pienryhmissä. Pääset nauttimaan leivonnan & koristelun ilosta, tapaamaan muita vegaanisesta leivonnasta kiinnostuneita ja oppimaan parhaat vinkkini upeiden vegaanisten täytekakkujen valmistukseen. Jokainen osallistuja saa kotiinviemiseksi itse kokoamansa & koristelemansa n. 12 hlö täytekakun & kurssilla on tarjolla mocktailit & pientä syötävää.

Saat sinulle leivotun täytekakkupohjan, ja opit: 

 

- kuinka leikata kerrokset tasaisesti

- kuinka kostuttaa ja koota kakku niin, että siitä tulee suorareunainen, tukeva ja helposti kuorrutettava

- valmistamaan vegaanisen marenkivoikreemin

- värjäämään marenkivoikreemiä

- kuorruttamaan kakun tasaisesti

+ mahdollisuus gluteenittomaan kakkupohjaan

Sitten hauskin osuus: koristeleminen!

 

- käydään läpi erilaisia tapoja ja tekniikoita koristella kakku kauniisti ja tasapanoisesti

- tutustutaan kukkien käyttöön kakkujen koristelussa; syötävät kukat, mistä niitä saa ja kuinka niitä käytetään; leikkokukat, ja mitä ottaa huomioon, kun käytät niitä kakkujen koristelussa; kuivatut ja prässätyt kukat ja vinkit niiden käyttöön

käytettävänäsi on koristebuffet, josta pääset valitsemaan syötäviä koristeita (kuten kukkia, yrttejä, marjoja, hedelmiä, keksejä, valutuksia) ja leikkokukkia oman kakkusi koristeluun

Vegaaninen marenkivoikreemi sopii:

- kakkujen näyttävään kuorruttamiseen ja koristeluun

- sekä paletilla maalaamiseen että pursotettaviin koristeisiin

- monipuoliseen värjäykseen

+ kestää pidemmän työstämisajan kuin kermakuorrutus: voit siis näperrellä ja tarvittaessa aloittaa alusta

Lisäksi saat:

 

- tapahtuman aikana käytetyn reseptiikan ja vinkit sähköpostiisi

- valmistamasi 12 hlö kakun mukaan kotiisi

- nauttia mocktailia & naposteltavaa kurssin aikana

Kurssin hinta on 179 € sis. alv. 24 %

Liput ovat myynnissä verkkokaupastani. Tervetuloa mukaan!

uutiskirje2_edited.jpg

Liity sähköpostilistalleni & lataa ilmainen e-kirjani Vegaanileipurin muistilista

& saat jatkossa uudet reseptit + uutta sisältöä suoraan sähköpostiisi 

bottom of page