top of page

Yrityksille

urbaani_vegenda2.jpg

Tehtäisiikö
töitä yhdessä?

Olen työskennellyt vuodesta 2011 ruoan parissa ja kehittänyt vahvan osaamisen vegaaniseen ruoanlaittoon ja leivontaan, opiskelemalla ravintolakokiksi ja kondiittoriksi sekä työskentemällä kahviloissa ja hotelleissa. Olen syventynyt omatoimisesti vegaanisen leivonnan maailmaan ja jakanut matkaani somessa ja nettisivuillani, kasvattaen samalla aktiivisen ja sitoutuneen seuraajakunnan.

Intohimojani ovat uuden reseptiikan luominen, sekä omien arvojen tunnustaminen ja niiden seuraaminen. Omat arvoni lepäävät eläin- ja ilmastoystävällisessä ruokatuotannossa, sekä sateenkaariperheiden ja -nuorten tukemisessa. Nämä kulmakivet ohjaavat yritystoimintaani ja työskentelen erittäin mielelläni yritysten kanssa, jotka jakavat samat arvot tai ovat kiinnostuneita oppimaan aiheesta lisää.

Tarjoamiini palveluihin kuuluvat:

IMG_20220528_112338_edited.jpg

Some-
yhteistyöt

Sisällöntuotanto yli 10k seuraajan Instagram-tililleni @urbaanivegenda sekä yhteistyöpostaukset nettisivuilleni: reseptiikka, tuotetestaukset, reels-videot. Lähetän pyynnöstä mediakorttini!

paistettujuustokakku3.png

Reseptiikka & koulutukset

Kaipaako yrityksesi nettisivut vegaanisia reseptejä tai kahvilasi uutta reseptiikkaa leivonta-alan ammattilaiselta? Luon yrityksellesi sopivat reseptit, voit myös tilata luennon tai koulutuspäivän työntekijöillesi.

tiina (25 of 36).jpg

Work shopit yrityksille

Haluaisitko jotain uutta firmasi virkistyspäiviin? Tilaa vegaaniset ruoanlaitto- tai leivontakurssit osaksi päivän ohjelmaa, hauskaa tekemistä ja herkkutarjoilut samassa paketissa!

uutiskirje2_edited.jpg

Liity sähköpostilistalleni & lataa ilmainen e-kirjani Vegaanileipurin muistilista

& saat jatkossa uudet reseptit + uutta sisältöä suoraan sähköpostiisi 

bottom of page