top of page

Vegaaniset omena-mantelicroissantit

Päivitetty: 15. lokak.

Vegaaniset omena-mantelicroissantit valmistuvat helposti valmistaikinasta ja sopivat täydellisesti syksyyn. Tämän herkun pyöräytät nopeasti vaikka vieraita varten, sillä valmista tulee parissakymmenessä minuutissa.





 

VEGAANISET OMENA-MANTELICROISSANTIT

6 kpl


Raaka-aineet


Croissantteihin

  • 1 prk croissanttitaikinaa (Danerolles)

  • 1 omena

  • 1 1/2 rkl margariinia

  • 1/2 dl mantelijauhoa

  • 2 rkl fariinisokeria

  • 1 tl kanelia

  • 1/8 tl suolaa


Voiteluun

  • 1/2 dl kaurakermaa


Päälle

  • 1/2 dl mantelilastuja


Ohje


Esivalmistele

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja vuoraa pelti leivinpaperilla.


Valmista croissantit

  1. Avaa croissanttitaikinapurkki ja leikkaa croissanttitaikinat katkoviivaa pitkin.

  2. Leikkaa omena ohuiksi siivuiksi.

  3. Sekoita kulhossa margariini, mantelijauho, fariinisokeri, kaneli ja suola tasaiseksi tahnaksi.

  4. Sivele seos croissanttitaikinoiden päälle ja asettele jokaisen päälle muutama omenasiivu.

  5. Rullaa croissantit.

  6. Voitele kaurakermalla ja ripottele päälle mantelilastuja.

  7. Paista uunissa 10-12 minuuttia.

  8. Anna jäähtyä hieman ja koristele tomusokerilla.


 

Leivoitko tällä reseptillä?

Olisi ihana kuulla mitä tykkäsit! :) Jätä kommentti tähän postaukseen & tägää somessa @urbaanivegenda niin näen leipomuksesi!

Löydät Urbaani vegendan myös Instagramista ja Facebookista. Somekanavillani jaan lisää leivontareseptejä ja -vinkkejä!

750 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentarer


bottom of page