Vegaaniset omena-mantelicroissantit valmistuvat helposti valmistaikinasta ja sopivat täydellisesti syksyyn. Tämän herkun pyöräytät nopeasti vaikka vieraita varten, sillä valmista tulee parissakymmenessä minuutissa.
VEGAANISET OMENA-MANTELICROISSANTIT
6 kpl
Raaka-aineet
Croissantteihin
1 prk croissanttitaikinaa (Danerolles)
1 omena
1 1/2 rkl margariinia
1/2 dl mantelijauhoa
2 rkl fariinisokeria
1 tl kanelia
1/8 tl suolaa
Voiteluun
1/2 dl kaurakermaa
Päälle
1/2 dl mantelilastuja
Ohje
Esivalmistele
Lämmitä uuni 200 asteeseen ja vuoraa pelti leivinpaperilla.
Valmista croissantit
Avaa croissanttitaikinapurkki ja leikkaa croissanttitaikinat katkoviivaa pitkin.
Leikkaa omena ohuiksi siivuiksi.
Sekoita kulhossa margariini, mantelijauho, fariinisokeri, kaneli ja suola tasaiseksi tahnaksi.
Sivele seos croissanttitaikinoiden päälle ja asettele jokaisen päälle muutama omenasiivu.
Rullaa croissantit.
Voitele kaurakermalla ja ripottele päälle mantelilastuja.
Paista uunissa 10-12 minuuttia.
Anna jäähtyä hieman ja koristele tomusokerilla.
Leivoitko tällä reseptillä?
Olisi ihana kuulla mitä tykkäsit! :) Jätä kommentti tähän postaukseen & tägää somessa @urbaanivegenda niin näen leipomuksesi!
Löydät Urbaani vegendan myös Instagramista ja Facebookista. Somekanavillani jaan lisää leivontareseptejä ja -vinkkejä!
Kommentarer