top of page

Vegaanisia aamupalaideoita kesälomalle

Kesäloma on ihanaa aikaa panostaa aamupaloihin arkea enemmän! Tähän artikkeliin olen kerännyt herkullisia vegaanisia ideoita piristämään loma-aamuja tänä kesänä. Mihin näistä tarttuisit ensimmäisenä?



Samettista tuorepuuroa vadelmasydämellä ja biscoff-levitteellä! Tämä aamiainen on todellinen herkku ja valmistuu kätevästi edellisenä iltana, joten aamupala odottaa jääkaapissa heräämistäsi.



Tästä postauksesta löydät kolme herkullista tuorepuuroreseptiä ja pohjan, jonka mukaan voit luoda omia tuorepuuromakujasi.



Tuoretta leipää 20 minuutissa - lämpimät teeleivät valmistuvat nopeasti ja tuovat hieman luksusta aamuun!



SUKLAISET AAMUPALAMUFFINIT Pähkinää ja suklaahippuja sisältävät muffinit pysyvät hyvänä muutaman päivän, joten voit valmistaa niitä isomman satsin kerralla ja nauttia aamukahvin kanssa useana aamuna peräkkäin.



Kaurahiutaleista ja banaaneista tehdyt kauralätyt maistuvat herkulliselta jogurtin ja tuoreiden marjojen kanssa. Kokeile myös kasvipohjaista vaniljarahkaa ja tuoreita mansikoita!



Kupliiko keittiössäsi hapanjuuri? Ihanat hapanjuuripannukakut mustikoilla ovat täydellisiä vaahterasiirapin ja kuuman kahvikupillisen kanssa.



Kuohkeat banaanipannukakut ovat meidän perheen vakioresepti! Voit hyvin valmistaa näitä kerralla enemmän ja säilyttää jääkaapissa, ja nauttia pitkin viikkoa aamupaloiksi.


 

Leivoitko tämän postauksen resepteillä?


Jätä kommentti tähän postaukseen ja kerro miten onnistui - ja tägää somessa @urbaanivegenda niin näen leipomuksesi!


Löydät Urbaani vegendan myös Instagramista ja Facebookista. Somekanavillani jaan lisää leivontareseptejä ja -vinkkejä!


Tutustu myös kirjaani Urbaani vegenda - leivo vegaanisesti !

663 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page